Halloween!

Tog en snabbpaus i mitt skrivande. Idag har jag varit förbi hons Nina i hennes nya lägenhet. Spännande att se hur dom ska bo, måste säga att jag npg behövdes där idag. Någon som styrde upp det hela annars har Nina ibland en tendens att bara sväva iväg och vika servetter elle något liknande.

Just det, ikväll lär man ju få stå ut med massa jobbiga ungar som kommer och plingar på dörren. Borde kanske köpt godis när jag lix var och handlade. Nä nu ska jag hitta på något mer givande än att sitta här och filosofera.

Hästridning!

Nu har man varit på tur i dryga två timmar. Det var roligt och mycket trevligt men absolut inte prisvärt. För min smak för dyrt men om man inte tänker ekonomiskt så var det bra. När vi körde upp på gården insåg jag att det var samma ställe som jag varit på med Nina och hennes mamma. Nina, där fick du svar på din fråga. Nä det var lite tråkigt att jag redan varit där en gång men nästa gång blir det på ett annat ställe.

När jag kom hem blev det en snabbdusch sedan gick jag ner på stan och sällskapade med Camilla, Anna och Emil. Vi drev mest omkring på stan och med slutastation Wayne´s. Ikväll blir det bio, The ugly truth lite negativ men det blir bra. Nä nu ska jag försöka slänga i mig lite käk.


Go´frukost

God morgon! Jag har just ätit mörkt rostat bröd med kokt ägg och majonäs. Till det har jag druckit Earl grey, mycket lyxig frukost i mina ögon. Men just idag måste jag ju äta någonting som jag står mig på eftersom jag ska ut o rida islandshäst i 2.5 timmar. Nä nu ska jag iväg. Todeloo

Måndag

Idag skulle jag ha engelskaredovisning men tiden tog slut så jag slapp. Nu ska vi ha den om typ 3 veckor istället. Det hade ju varit skönt att ha det bortgjort men nu böhöver man ju inte oroa sig på ett tag. Idag har jag inte gjort mycket av värde, har bara funnits till.

Imorgon blir det islandshästridning. Kan bli spännande, hoppas att det blir roligt för det är ju inte precis gratis. Det är dyrt som fan måste jag säga. Det blir helt enkelt det enda roliga jag får göra denna månad, så jag hoppas verkligen att det är värt det.

Hittade en gammal skiva i datorn med massa bilder, och i detta gråa väder får man en liten kick av att kolla på sommarbilder.



Förvirrad och less!

Äntligen hemma, äntligen helg. Tre dagar med ekoturism räcker gott och väl för min del. Nu hoppas jag att jag att det inte blir nogot mer sådant på ett tag framöver. Idag var det prov och redovisning men det visade sig att det inte var så seriöst vilket var mycket skönt. Jag har inte varit alltför seriös just i detta ämne.

Idag när jag kom till skolan och skulle äta mitt lilla äpple som jag hade tagit med mig så upptäckte jag att jag nog inte varit helt kry imorse. Jag hade stoppat ned en rå lök i väskan istället. Jag kände ingen större lust att tugga i mig en lök så jag fick nöja mig med vatten. Bra jobbat säger jag bara!

Nu är det helg och det känns bra, nu börjar jag bli lycklig inombords.


Fortfarande frusen

Idag har vi varit ute i skogen med klassen och kollat på bäverbon. Det var väldigt givande och jag har lärt mig oerhört mycket. Johannesört och andra växter känns verkligen som jag behöver i mitt framtida liv inom turismen. En bra skogsvandrardag helt enkelt. Nä kallt och jävligt var det.

Igår var ju mina kära vänner här, Nina och Bettan. Det var mycket trevligt med massa skvaller och pizza. Pizzan var god även om det typ tog en timme att hitta en nedrans pizzeria i den här stan. Det var framförallt en trevlig kväll och det är jag så glad över för att jag kommer nog aldrig att träffa dom igen. Dom jävlarna, idag insåg jag att min bloggadress låg ute på facebook och det är inte jag som har skrivit dit den. Dags att byta lösenord tror jag. Jag säger bara en sak, hämnden är ljuv.


Enformigt

Idag blir det sallad igen, jag måste verkligen lära mig att laga lagomt mycket mat. Gårdagens sallad hade typ räckt till ett helt hockeylag. Men idag kokar jag ägg så att jag kan äta en god macka till den utsökta salladen. Lite variation i alla fall.

Nu måste jag se till att plugga lite, har ju massa engelska att hinna med. Även en hel del turismgeografi men känns inte som att det är så aktuellt ikväll. Ska troligtvis på bio ikväll också. Det blir bröllopsfotografen. Spännande säger jag bara.

Språksvårigheter

Idag var jag på den första engelskalektionen och jag måste säga att jag är var mycket sämre än jag trodde. Jag visste ju innan att jag var dålig, men jag visste inte att det var så  här illa. Men en liten klycha kan man ju dra, jag är ju där för att lära mig.

Fick värsta hostattacken idag när läraren stod och pratade, det var bara att springa ut i korridoren och skämmas, ne men det är jobbigt. Imorgon ska jag minsann ta hostmedicinen.

Jag tog kort på min oehört romantiska middag som jag ordnat till mig själv men det blev jättedåligt. Kortet alltså, men ni får se det ändå. Det var smaskigt och det är ju tur eftersom att jag råkade göra lite mycket, sallad hela veckan!


Trevlig läkare

Nu börjar jag äntligen komma på bättringsvägen igen. Jag har på morgonen varit på Vårdcentralen och nu har jag minsann fått medicin. Tycket ju inte att jag var så sjuk men läkaren tyckte jättesynd om mig så nu tror jag på mirakelkur.

Just nu ligger jag och lyssnar på föreläsning, tror att jag kommer att minnas typ ingenting om tio minuter. Jag lyssnar ju i och för sig inte så aktivt nu men när man hör den här tjejen prata så tappar man lätt fokus. Det hörs att hon är riktigt uttråkad, hon suckar, man hör när hon klickar med musen på datorn, sen blir det skumma micljud. Irriterande. Tror jag ska läsa boken rätt igenom istället, hade redan gjort det om den inte varit på engelska.

Måste bara berätta om hockeyn igår. Bettan var föressten med och det var trevligt. Men jag är så besviken, dom är så dåliga. Ligger sist och förlorar mot det näst sämsta laget i serien. Nu ska jag inte gå på hockey nå mer. Bara om Löven på något oförklarligt sätt skulle återhämnta sig och typ bli bra.  Nä nu ska jag börja göra mig klar, ska ju ner till Övik idag. Tack o hej! 

En bit på vägen

Jag måste säga att jag är jättedålig på att skriva just nu men jag mår inte riktigt hundra. Jag tog bilen ner till Övik idag eftersom att jag tänkt gå till skolan idag. Det blev inte så, känns jättekonstigt så fort jag rör mig så gungar allt eller så känns det som att jag ska svimma. Tänkte att det nog är bäst att tillbringa en dag till i sängen. Nu är det ju inte så långt till skolan imorgon i alla fall.

Sjuk!

Det blir bara värre! Var tvungen att stanna hemma från skolan idag men jag åker nog ner imorgon. Jag tror att vi bara går eftermiddagen och i så fall är det ju perfekt att smygstarta lite. Idag har jag mest sovit och sen har man ju såklart suttit på facebook och kollat på alla katastrofalt fula bilder folk har lagt upp. Men men det är väl sånt man får bjuda på! Tack o hej

Hemma igen!

Ja då var man hemma igen. Har haft en trevlig och varm vecka i utlandet. Dessvärre har jag lyckats dra på mig värsta förkylningen men thats life. Hemresan började kl 19,00 med buss från hotellet och 13 timmar senare anlände vi till Övik. Än är resan inte slut, ska snart gå ner till bussen och bege mig till Umeå. Som man brukar säga borta bra men hemma bäst, känns som att det verkligen stämmer.


Packat!

Jaha då hade man packat färdigt hoppas jag i alla fall. Man kan ju undra vad väskan väger men den kan ju inte väga mer än 20kg, i så fall är jag stark som en oxe. Det där var bara funderingar från mitt huvud som jag kännde att jag var tvungen att delge er.

Haha jag måste bara berätta om min brilijanta talang. Just idag handla det om ärlighet. Jag ringde Nina idag eftersom att jag ville kolla på hennes nyinköpta hemmaministudio. Eller kolla och kolla, jag ville leka. Jag sa i alla fall att jag hade tänkt att Martin skulle skjutsa mig till henne och sedan skulle vi mixtra lite och eftersom att hon är en så vänlig vän kanske hon skulle kunna skjutsa mig till busstationen  lagomt till min buss. Då skattade hon och sa att jag i alla fall var ärlig och frågade när jag skulle komma. Sedär ärlighet varar längst.  

Godmorgon solstrålar!

Lördagsmorgon, alltid lika trevligt. Jag vakade vid nio och var jättehungrig, då steg jag upp och läste tidningen istället. Sedan gick jag och la mig igen och försökte mysa lite med Martin men han sov, näst intill okontaktbar men det gjorde inte så mycket eftersom hungern tog över. Nu sitter jag i soffan istället och har ätit en stor skål fil och flingor.

Igår kom Eric och Carro förbi och vi tittade på idol, drack lite vin och hade några intressanta diskutioner. Det var trevlig men man är lite trött idag. Idag blir det lunch hos Martins mormor och morfar sedan blir det till att ta bussen till Övik. Lördagkväll i Övik ensam, tråkigt men jag måste ändå packa klart så jag överlever nog. Nä nu blir det till att hoppa in i duschen. 


Sagor

Igår hade jag och min syster tråkigt så vi skrev en berättelse. Ni vet när man viker ett papper sedan får nästa person bara se det sista ordet så måste man fortsätta på det. Vi var ju bara två så vi skrev två var så att man inte skulle veta vilken man fick tillbaka och vilken man hade skrivit början på. Vi hade mycket roligt och här kommer den bästa historien av de fyra vi skrev.

Varje dag nr jag vaknar tänker jag på en sak. Jag upprepar den tyst för mig själv. Den lyder: gå härifrån annars skjuter jag! Jag ar skjutit förr och kan göra det igen. Men ändå en främling. Nä det är ljusglimtarna i vardagen, jag älskar röda rosor.

Jag tycker att den var rätt så bra faktiskt.

Djävul i förklädnad

Goddagens! Idag hade jag tänkt att fara ut och rida en sväng, men det blev ändrade planer. Syrran ringde imorse och frågade om jag kunde ta hand om Rico en liten stund. Jag har haft han typ en timme och han har varit jävulen själv. Nu fick han man och springer runt som en galning med matskålen så nu är han lite söt faktiskt. Nä nu har jag inte tid att sitta här. Måste vakta hunden, adjö.


Överraskning

Det blev en kort dag idag. Vi susade igenom informationen som skulle gås igenom och slutade innan lunch. Jag stannade på skolan och avnjöt min oehört goda lunch, den bestod av grilkorv och makaroner. Ingen höjdare precis men jag blev mätt. Nu när jag kom hem till Umeå hittade jag en liten present vid ytterdörren. Om det inte stått adlibris över hela kartongen hade det kanske varit spännande på riktigt men jag blev glad ändå. Det var boken som jag beställde förra veckan som kommit. Ska jag vara ärlig så tror jag att den är lite jobbig, mycket text o på engelska och allt. Jaja nu är det dags att slappa i soffan lite tror jag.


Sista dagen

Det bästa av allt är ju ändå att få ligga och snooza på morgonen. Vakna tidigt och sedan bara stänga av klockan och somna om igen. Första gången när jag vaknade för ca en halvtimme sedan så var det 0 gradigt ute. Det är därför jag fortfatande ligger i sängen och njuter av värmen under täcket.

Idag blir det fotsättning på turismkunskapen och jag hoppas att vi får sluta lite tidigare. Jag åker ju hem till Umeå direkt efter skolan idag eftersom att vi är lediga imorgon. Imorgon blir det packning sedan är jag tillbaka här i Övik på lördag. På söndag klockan 05,25 åker vi med buss till Arlanda sedan flyger vi iväg till Palma. Oj, nu måste jag stiga upp och springa iväg till skolan. Ha en bra dag!

RSS 2.0