I´m back!

Nu jublar alla mina läsare! Haha, Nina kanske läser om jag har tur. Nu tyckte jag att det var dags att börja blogga igen. 

Just nu befinner jag mig i natursköna Örnsköldsvik, haha nä inte riktigt. Men jag är i alla fall i min nya lilla lägenhet. Har haft min första skoldag idag. Jag var lite nervör inför uppropet men jag överlevde. Jag hade fått för mig att jag inte skulle bli uppropad och att jag skulle behöva säga vem jag bar och sen att dom skulle säga att jag inte skulle vara där osv. Ni fattar jag svamlar redan nu.

Nä dagen gick bra och det var helt ok, även om jag känner att det inte är jätteroligt att sitta i skolbänken igen så tror jag att det kan bli rätt så spännande och hoppningsvis lärorikt. Idag var det nästan bara introduktion och imorgon ska vi redovisa en uppgift, den ska typ beskriva vem jag är och var jag kommer ifrån. Hemskt kul! Prata om mig själv inför hela klassen, men men i tre års tid i gymnasiet har jag ju tränat på det så jag tror att det ska gå bra.

Ett problem jag har med att bo här är lukten! Igår kväll låg jag och funderade på vad det var som luktade så vidrigt i lägenheten, efter ett tag kom jag på att det var utifrån. Jag vet inte om det kanske är från nått pappersbruk eller nått, men det luktar precis som konserverad kattmat. Men man vänjer sig kanske.

Tack och hej!

RSS 2.0