Korkad?

Idag har jag till och med jobbat. Inte på jobbet, utan ett annat jobb. Min chef tyckte nog att jag var lite korkad som ringde honom för att få ledigt, haha inte måga som tar ledigt när man ändå går hemma med full lön. Men jag är ju som sagt inte som alla andra. Nä, kändes bara som att man måste ta chansen när man får den.

Kom förresten just hem från emmelie. Kvällen började i och för sig med "födelsedagskalas" för att sedan åka vidare till Emmelie. Kändes lite tråkigt att det här förmodligen är sista gången som vi ses på ett tag. Hon åker ju på nya äventyr i Göteborg, men men jag hoppas att hon får det bra. Vi kan ju hålla kontakten ändå med alla dessa uppfinningar som folk har hittat på.


Fullt upp

Idag har det varit en händelserik  dag. Steg upp vid nio när min kära syster ringde och väckte mig, det var planerat så jag blev inte allt för arg. Vi åkte iväg till ridhuset med Allan, han var snäll så det blev inga skador denna gång, inte för att det hittils har blivit några men ändå, man vet aldrig. När vi kom tillbaka blev det pannkakor för hela slanten.

Efter den smakliga lunchen åkte jag och Martin till Rusta, Jysk och Mio. Tanken var att hitta en skohylla, det blev lampor, en för liten dörrmatta och säkert något annat oviktigt. Sen kommer vi till det storslagna som jag är lite nöjd med att jag lyckats med. Jag borrade och skruvade fast eluttagen som var lösa. Jag spikade även fast den lösa sladden som har varit ivägen i evigheter.

Efter min vattengympa åkte jag förbi Carro och snackade skit en stund. Det vanliga men ändå väldigt trevligt. Nu är planen att bara slappa ett tag i soffan för att sedan gå till sägen för att få min skönhetsömn.


Less!

Just nu känner jag att jag bara blev less på allting.

Less!

Just nu känner jag att jag bara blev less på allting.

Potatismospluppar?

Idag har varit en rätt så lugn dag. Åkte först iväg till jobbet en sväng för att skriva lite papper. Efter det åkte jag hem och slappade lite, syrran kom förbi en sväng sedan tog vi vårt pick och pack och åkte till Iksu. Där blev det spinning för fulla muggar. Kommer att få träningsvärk igen. Men jag ser fram emot då jag blir vältränad, haha som att det kommer att hända.

Åt riktigt god middag med efterätt och allt, måste säga att jag blev väldigt nöjd med mina fint spritsade potatismospluppar. Kanske mitt framtida yrke?

Tandläkaren!

Jag har varit hos tandläkaren idag. Innan var jag lite nervös eftersom att det blir så dyrt om man har några hål och sånt. Men jag hade tur den här gången i alla fall. Inga hål och hela kalaset kostade drygd 200 kr, inte särskillt billigt men ändå överkomligt. En sak jag grubblat på är ju den här försäkringen, hon försökte lura på mig den nu igen. Den skulle kosta mellan 700 och 800kr/år. Vilket rån, hoppas att jag inte råkar ut för något nu när jag inte tecknade den.

På eftermiddagen pallrade jag mig iväg till jobbet för att gå på möte med Lernia. Lite spännande faktiskt, ska på ett personligt möte på måndag, får se hur det går.

Träningsvärk!

Det är nästan värre med träningsvärken den andra dan. Hade tänkt mig iväg på ett pass idag också men jag vet inte om jag orkar. Vid närmare eftertanke så känner jag att jag måste, vet bara inte riktigt vad som känns roligast. Det kanske blir lite vattengympa. På fredag har jag i alla fall bokat in mig på ett spinningpass, tror att jag kommer att vara döende efter det. Det var ju typ två år sedan jag körde ett spinningpass sist.  Men men nu måste man ju komma igång, annars kommer jag och bli en riktig slapptask.

Listig

Idag ringde min chef och väkte mig vid halvtiotiden, viket var bra eftersom jag ändå tänkt stiga upp nio men slagit av väckarklockan när jag halvsov. Jag börjar känna mig vuxen, han ringde för att säga att jag skulle på möte på torsdag. Några vuxenpoäng där i alla fall.

Planen för dagen var att hjälpa Martin att sätta upp några lister i hallen. Vi har börjat men gav upp ganska snabbt. Jag förstår inte varför sådana saker alltid ska jävlas. Tänk om det kunde bli rätt på en gång och allting bara gick på räls. Fast det är ju sant, livet skulle inte vara lika spännande utan utmaningar.


Träna!

Jag måste säga att jag är mycket stolt över mig själv idag. Jag började med att åka iväg till Degernäs, jag och syrran hjälptes åt med stallet sedan tog vi med oss Allan till ridhuset. Riktigt jobbigt blev det, min kondition är ju inte precis på topp. Sen kommer vi till det spektakulära, efter ridhuset åkte vi vidare till Iksu. Jag sprang en km sedan styrketränade jag efter det. Duktigt va? Nu känns det som man måste hålla igång, en gång räcker ju inte så långt. 

Jag måste berätta om min väckarklocka också. Jag hade glömt mobilen så jag vart tvungen att andvända mig av min klockradio igår, vilket funkade bra. Men det som är skrämmande är vad som hände inatt. Jag hade slagit av larmet och volymen på den men ändå så gick den igång och började spraka. Det hände  flera gånger så det slutade med att jag fick dra ut sladden. Skumt.

Medelålders man från Storuman

Haha jag tycker att det är spännande att jag liknas vid en medelålders man från Storuman. Kanske inte riktigt till utseendet eller så, får man hoppas. Jaja jag har aldrig påstått att jag är duktig att skriva, tror inte att Nina syftade på att jag var tallangfull. Förresten, Nina du ska nog inte berätta för din pappa att jag kallar honom medelålders man, kan tänkas att jag aldrig mer får hälsa på er igen.

Blåbärssoppa

Steg upp tidigt idag eftersom att min plan var att hinna städa garderoben. Känns lite tråkigt när det är strålande sol ute men jag är nästan färdig nu, bara lite småpyssel kvar. För ca 10 minuter sedan kände jag att kroppen ville ha föda, jag tittade efter i skafferiet och vad hittar jag. Blåbärsoppa, det måste vara det bästa påhittet någonsin. Nyttigt är det säkert också.

Tack!

Ibland känns det som att vissa tror att jag är en idiot, självklart räknade jag bort mig själv från mina besökare. Jaja idag är det alla hjärtans dag som i stort sett alla pratar om. Alla hjärtans dag hit och alla hjärtans dag dit, själv ser jag det som en vanlig dag, inte någonting att göra så stor sak av. Idag har jag varit och ätit middag hos mamma och pappa, smaskigt som alltid. En annan god nyhet är att jag och min kära syster tippade travet idag. Sex rätt blev det, synd bara att det inte gav några vinstpengar men men man får väl fira med kladdkakan som just nu är i ugnen.

Jadu


Nu så har jag lärt mig själv lägga ut en bild också, kanske inte allt för komplicerat.

Blogga?

Det här med att blogga har jag aldrig riktigt tyckt om. Man vet aldrig vad man ska skriva eller vad som är inressant. Men nu när jag tänker efter så skiter jag nog i det, det finns så många dåliga bloggar ändå. Då tycker att jag lika gärna kan göra ett försök. Jaja nu har jag just kollat efter på statistiken vilket kan vara mycket spännande, det visade sig att jag hade två läsare.  Jag vet vem den ena är eftersom att jag sa åt Nina att läsa den. Frångan är bara vem den andra var? Spännande. Nä nu har jag inte tid att sitta här och skriva ner oviktiga funderingar, jag ska ju på möte. Vuxet va?

Titta Nina!

Jag kände att jag vart tvungen att se om jag klarade av att skriva ett litet inlägg, det verkar ju så om det här går att läsa.  Den andra tanken var ochså att se efter om min lilla vän Nina läser min blogg som hon så snällt har tillverkat till mig. Jag har några ändringar som jag vill att hon ska hjälpa mig med, det handlar mest om designen. Jaja nu har jag inte tid med det här längre, jobbet kallar.

RSS 2.0