Veckouppdatering

Nu är det över en vecka sedan jag skrev sist. Jag kan inte ens skylla på att det har varit bra väder för det har det inte, kallt och jävligt. Regnat nästan varje dag. Man kan väl säga att jag har gjort så lite som mäjligt men ändå haft väldigt fullt upp. Tror att jag håller på att bli sjuk nu också, vaknade i morse och hade jätteont i halsen och är lite hängig. Känns inte så lovande.

imorgon hoppas jag att det blir strålande sol så att man kan vara ute lite. Sen så åker jag ju till norge nu på torsdag. Får man se om man får fast någon liten fisk. Hoppas det i alla fall. Nu ska jag i alla fall slappa framför tv ett tag, sedan ska jag sova och se om min hals har blivit bättre till imorgon. Tack och hej, leverpastej!

Nu så!

Känns som att jag kanske inte har varit alltför aktiv på sista tiden. Det är för att jag har roat mig med så mycket annat. Igår hände en häftig grej, jag och min syster gick på stan och när vi gick tillbaka till cyklarna så uppenbarade sig en 500 på marken. Självklart tog jag ju upp den och blev 500 kronor rikare. Känns bra!

Imorgon ska jag och syrran på makeuprådgivining. Blir spännande, hoppas bara att det blir fint. Jag har ju velat göra en sån där ganska länge nu och hade ju ett presentkort på 250 kr så jag tyckte som att det var dags nu. Det var ju trots allt typ tre år sedan jag fick presentkortet. Nä nu är jag så trött efter gårdagens bravader ´så jag åste gå och lägga mig en stund.

RSS 2.0