Hej hopp

Nu var det någondag sedan igen. Har haft fullt upp men har egentligne inte gjort någonting. Var ute en sväng i Lördags. Det var trevligt att träffa Lotta igen. Vi bestämnde att vi skulle hitta på något någon dag men det är svåtr att bara komma på något så vi får väl se hur det blir med det. Men nu ska jag verkligen försöka att höra av mig någon gång.

Idag blir det nog bara att fara ut till Degernäs och springa omkring i solen. Det är så varmt i lägenheten så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vaknar typ varje morgon med huvudvärk på grund av vätskebrist. Men jag klagar inte, bara lite. Jag älskar sommaren och sol. Imorgon blir det beachen med Bettan igen. Ska se till att jag inte bränner mig fördärvad som sist. Det har just hunnit lägga sig.

Jaja nu har jag inte tid att sitta här, ska fortsätta ringa alla mina viktiga samtal. Tack ch adjö.

Svar på frågestunden

Idag kommer frågorna som jag hade lovat. Här är dom:

Hur många tänder har du?

Jag har 32st tänder om jag räknade rätt, längst in var det bara några gaddar, det gjorde mig förvirrad.


Har du bajsat på dig i vuxen ålder?

Nä det har jag inte men det har varit ytterst nära måste jag säga men efter en snabb biltur med några egenpåhittade trafikregler så han jag till toan i tid.


Gillar du dammsugare?

Nä dom suger, hahaha ett exempel på min underbara humor.


När vill du ha barn?

Just nu ser jag inte fram emot att pressa ut en lite tjockis, får väl se när det ändras.


Tycker du att din bikini är snygg?

Ja ganska, köpte den för typ 2 veckor sedan så jag har inte riktigt vant mig.

  

Var skulle du velat vara född i hela världen.? alltså typ uppväxt och så.?
och sen så undrar jag varför jag ska göra en design till vinnaren?, men det kan jag la :)

Jag tror att USA hade varit häftigt, eller kanske Mexico eller något exotiskt. Jadu jag ser det inte riktigt som ett problem som jag måste lösa.   


Vad är din största dröm, vad som helst, göra nått eller bli nått, va någonstans, just nu alltså, måste inte va en livsdröm eller så.

När jag låg på stranden här om dagen blev jag lite fascinerad av fiskmåsarna. Men jag vill ju inte vara en fiskmås men det skulle vara häftigt att prova på Örnlivet för en dag eller två.  


Grannen ska sätta potatis hur många potatisar ska han sätta i en fåra obs det är nysådd?

23st skulle jag rekommendera, men jag är ju ingen potatisodlare.


Hej Susanne, vad ska du göra i sommar? Nåt trevligt hoppas jag.

För sommaren har jag absolut inga planer, jo just det ska iväg över en helg till Norge och fiska. Annars blir det nog bara att ta det lugnt.

  

Vilken är din favoritfärg?

Jag vet inte riktigt om jag har någon favoritfärg, men om man kollar i garderoben så består det av mycket svart och sen en härlig blandning av allt annat. Jag tror jag är en periodare vad det gäller färger, just nu tycker jag bra om gult.

Hur många läsare har du idag?
Den 24 när frågan ställdes hade jag 7st läsare. 

Sen måste jag ju utse en vinnar också. Jag tror nog att det blir potatisfrågan just för att den var aningen konstig (förstod inte riktigt) Vet dock bara att det var "Lilla mamma" som skev den men jag vet inte vem det är?


Konstigheter

Jag vet inte vad som händer ibland, jag vet inte om det är jag som har konstigt inflytande på folk eller om jag lyckas vara där dom gånger som folk väljer att spåra ur. Nyss när jag var på väg hem stannade jag på Statoil för att köpa snus, jag gick fram till killen i kassan och sa att jag ville ha en granit vit. Då "skriker" han whooohoo granaite whaite (granit vit på svengelska). Jag bara stod och tittade på han, då säger han, nehepp inte det. Vad hade han förväntat sig? Att jag skulle dansa av glädje. 

Just nu känns det som att mitt skinn ska falla av kroppen, men jag måste säga att sommaren med värme och sol ändå är den bästa årstiden.


Kräfta!

Nu ska ni få höra om min strandvistelse. Vid haver blåser det ju ganska mycket och därför blir det ju lite kallare. Detta gjorde att jag inte riktigt tänkte mig för när jag alltför länge låg på magen och solade baksidan. Jag har brännt mig i knävecken hela ryggen och det värsta av allt, nedre delen av skinkorna så att jag nästan inte kan sitta. Jag lever ett hårt liv!

Godmorgon!

Inte för att det här är en god morgon. Halv sex imorse kom en Getingjävel in i sovrummet. Han var så där dryg också, sen satte han sig på sängen och gick omkring på täcket. Jag vart självklart tvungen att stiga upp eftersom att jag inte hade så stor lust at mysa med honom under täcket. Sanningen är att jag är livrädd för att bli stucken, det gör ju så förbannat ont. Men det slutade i alla fall med att getingen nu är död och nedspolad.

Idag bler det att åka till stranden, känns som att det är lite tidigt på året men ändå. Det var ju trots allt 23 grader när jag steg upp. Tror att man måste bada lite idag också. Nä nu har jag inte tid att sitta här längre, ska ringa bettan nu och packa ihop mina grejer.


Frågestund!

Min kära vän Nina har en kär pojkvän som är lite lustig ibland. Tycker nog han i alla fall. Han senaste påhitt var att skriva en kommentar i Ninas blogg (från mig) där det står det på bilden nedan. Ja så nu kan jag ju inte göra alla mina läsare besvikna, jag kommer att lägga upp svaren på lördag sen kommer jag också att utse en vinnare. Så fråga på! 

Gratulerar!

Jag är bäst! Helt enkelt, nu kommer förklaringen. Idag när jag kom hem så hittade jag ett spännande jättestort brev till mig. Det var från Turismakademien. Högst upp stod det Gratulerar Susanne Larsson! Man tackar. Jag kom alltså in om ni inte förstod det. Nu kommer vi bara till det svåra, att besluta hur man ska göra. Jag gillar inte att besluta saker om min framtid, man vet ju aldrig hur det slutar. 2 år är ganska lång tid, sen måste man ju förflytta sig själv till Ö-vik. Jobbigt det här, men jag kan ju i alla fall vara ypperligt nöjd att jag lyckade.

Envishet

Idag är jag lycklig, jag vann en maktkamp. Mer än så vill jag inte nämna, tyvärr. Jag måste säga att jag hatar när folk bara skriver delar av vad som hänt ,då tycker jag att man istället kan hålla det för sig själv men just idag så förstår jag varför folk gör det. Jag var tvungen att få det ur mig. Men folk som känner mig vet att jag är en envis jäkel och jag älskar att "vinna" diskussioner och idag lyckades jag att göra det hela, fast bakvägen. Utan att ens behöva säga något och göra ytterst lite ordnade allt upp sig.

Någon dag när jag känner att jag har mer mod än i vanliga fall så ska jag berätta om vad jag gjorde idag som jag tycker är ytterst pinsamt. Nä nu överdrev jag, det hela har ju med naturens gång att göra men det blev lite jobbigt måste jag säga. Nu efteråt skrattar jag lite inombords. Nä fy fan, dags att börja med köket, någonting luktar satskap så det är dags att storstäda.


Midsommarhelgen

Trevlig midsommar måste jag säga att det blev. Har tillbringat den större delen ute i skeppsvik med trevligt sällskap. Var god mat, hyffsat väder, lite kubb och skjutövningar. Sen måste jag ju såklart berätta att jag har tagit årets första havsdopp, skönt fast riktigt kallt. Var några dagar sedan jag skrev men jag tror bestämnt inte att jag har skrivit att jag var på intrevju i Ö-vik. Det var för att se om jag kommer in på skolan som jag kanske har tänkt gå på. Själv tyckte jag att det gick bra men det återstår att se hur det går med det.

Idag har det varit en slappardag. Skulle läsa en spännande bok men jag råkade somna ett tag, det var inte riktigt meningen så jag missade någon timme av min planerade soldag. Sen lyckades jag glömma mobilen i Degernäs irriterande, hur ska jag nu vakna imorgon?

Nyss lyckades jag vanalisera min fot också, titta så äckligt nedrans ogräs!


Regn

Idag var jag uppe med tuppen eftersom att jag var tvungen att gå på möte på AF. Spännande informationsmöte, nu ska man gå med i någonting som heter ungdomsjobbgaranti. Har inte riktigt förstått vad det är för något men det blir nog bra. Skillnade var väl att jag måste redovisa minst fyra jobb som jag sökt i månaden men det blir nog inga problem eftersom att jag sökt mycket mer än så sista tiden. Den andra grejen var typ att man får pengar från försäkringskassan isället för A-kassan. Mer pappersarbete.

Idag kommer det nog inte att hända så mycket. Spöregnarr ute så jag känner nästan att man blir deprimerad. Men mina kryddväxter sóm jag planterat så fint växer och frodas i regnet. En fördel med regn, jag slipper vattna min blomlåda. Man måste se fördelar i allt annars blir man knäpp! Här får ni se min fina Basilika.Minne som en guldfisk

Imorse när jag vaknade så tänkte jag ta mig en dusch, sorgligt nog så hade jag glömt bort den lilla lappen som suttit på dörren nere i trapphuset i en veckas tid. Jag har läst den varje gång jag gått in eller ut men eftersom jag har ett minne som en guldfisk så upptäckte jag att vi inte har något varmvatten på det jobbig sättet. Men fötterna är ju i alla fall rena.

Idag ska jag säga hej då till Sandra eftersom att hon åker hem idag. Sedan ska jag ut till Degernäs, måste ju springa sen vill jag duscha också. Ikväll ska jag vara viktig och gå på möte, men nu ska jag försöka fixa spotify på min dator.

Glassplitter och stilettklackar

Nu var det ett tag sen sist. JAg har mest varit med Sandra eftersom att hon är hemma just nu. Igår var vi ute på tc och det var trevligt. Några grejer hände som kan vara intressanta att nämna. Förs var det en tjej som slog ner ett glas på golver så att det flög glassplitter i hela min sko inte så trevligt. Sen när jag skulle gå upp för trappen var det en annan tjej som gick före mig, så ramlar hon ner på mitt steg. Självklart hade hon värsta stilettklackarna och lyckades hitta av rakt på min fot med hela sin vikt. Jag höll på att dö. Föll ihop i en hjälplös hög, tur jag hade Bettan och Tove med mig som tog hand om mig sedan.

Men nu kommer vi till det roliga. När jag sitter just ovanför trappan ser jag ett ansikte som jag känner igen, hoppas att hon inte läser detta men det tvivlar jag på det var en viss Sandra från förr on jag säger så. Hon tittar åt vårat håll och ser mig och Bettan, då knuffar hon snabbt på sin vän och säger åt dom att dom ska svänga åt ett annat håll. Haha, Nina det där måste du tycka va roligt.

Men överlag så var det en mycket trevlig kväll, träffade mycket folk även om det var lite för mycket folk på tc.

3,2 km

Var ute och sprang idag och jag dubblade avståndet och lite till 3,2 km. Nu är jag nöjd, ska slappa till på fredag. Nä imorgon ska jag faktiskt iväg och jobba en sväng, men jag börjar inte förrän 11 så jag får ju en riktig sovmorgon i alla fall. Har inhandlat en massa saker idag också men det får jag berätta om någon annan dag, går inte att prata om det ännu om jag säger så.

Idag fick jag massa viktig post också, ett från arbetsförmedlingen och ett från turismakademin i Ö-vik. Först det som inte var så jättespännande, arbetsförmedlingen. Det var kallelse till möte som skulle handla om jobbgaranti för ungdomar, får väl se vad som sägs där. Men sedan till det roliga , jag ska på intervju på skolan i Ö-vik för att se vilken reservplats som jag hamnar på. Det är ju nästan så att man blir nervös.


Godmorgon!

Idag när jag vaknade var jag jättetrött men då såg jag att det var strålande sol ute, då vart jag tvungen att dra mig upp för att inte sova bort dagen. Haha frågan är bara om det är bättre att sova än att sitta vid datorn med Nina. Det är ju praktiskt taget samma sak. Måste säga att vi har kommit till en punkt när vi bara slösamtalar. Fast jag måste nog säga att det är trevligt ändå.

Igår var jag ute och sprang efter det så reda jag också nu måste man ju bara börja springa lite längre så jag kan känna mig stolt på riktigt. På torsdag så kommer Sandra hem också, vad roligt! Sen är det tävlingar i helgen i vännäs också så man lär ju tillbringa några timmar där, hoppas att det blir soligt.


ja

Om gårdagen var sovmorgon vet jag inte vad jag ska kalla morgon, men jag var ju uppe betydligt längre igår än i förrgår. Jaja nog om mina sovrutinent. Igår hade vi en bra kväll. Började hos Carro med förfest. Sedan drog vi vidare till ett annat ställe, fabriken. Men det var inte alltför skojigt där så vi drog oss mot stan istället. Det slutade med Plaza men var inte alltför roligt där heller. Som vanligt kan man ju säga att förfesten var trevligast.

Idag tror jag att det blir en latardag, är ju inte alltför pigg sen gårdagen. Det märks att man drack igår, kanske lite för mycket för att må som en princessa idag.Martina kanske skulle dyka förb här en sväng också så vi får väl se om det händer något alls.


Sovmorgon och festligheter

Idag tog jag mig en liten sovmorgon, var uppe vid 10. Var skönt att ligga och mysa i sängen, jag älskar det. Arbetslösheten gör inte susen för min morgntrötthet, det är lätt hänt att man sover på tok för länge. Men nu är det ju helg, då får man sova så länge man behöver.

Idag ska jag ut till Degernäs en sväng, kan tänka mig att det blir lite hagbygge, jag ska i alla fall innhandla pinnar på vägen. Ikväll blir det festligheter. Martina är ju hemma så vi tyckte att det skulle passa fint med en härlig fest. Ska bli roligt att träffa henne igen, var ju som ett tag sen sist. Tror att det blir riktigt roligt kul att täffa gamla vänner som har varit iväg ett tag.

Dagens händelser

Idag har det inte hänt så särskilt mycke. Jag steg upp, pratade med Nina i typ två timmar och såg sedan lite på tv. En slappardag kan man tro, men inte det. Erika kom förbi när hon slutat skolan och vi for ut och sprang. Riktigt duktigt tycker jag. Om en månade eller två kan jag kanske berätta hur långt vi springer, då känns det nog inte pinsamt kort eftersom vi har tänkt förlänga våran slinga lite i taget. Vi har också bestämt att vi ska springa måndag, onsdag och fredag, får väl se hur länge det håller i sig men jag ska verkligen försöka.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lagomt mycket så att vi kan åka iväg till Ersmark och äta middag. Det blir nog smaskigt hoppas jag. Förresten så hittade jag mina gamla jeans i garderoben, vart tvungen att prova dem men insåg ganska snabbt att dom var lite för små. Nu har jag på mig dom ändå i hopp om att jag ska krympa så att dom passar perfekt.

  

Godmorgon!

Idag har jag fått ett spännande mail, jag kan fortfarande söka till en utbildning som jag vill gå så jag sitter och skriver en massa just nu. Lite klurigt att hitta på hur man ska beskriva sig själv men det är väl bara att låta fantasin flöda. Idag skulle jag för övrigt tvätta med någon hade hunnit boka tiden innan jag hann dit. Förjävligt måste jag säga. Men jag slapp ju tvätta i alla fall och sen gav det mig ju tida att göra en smaskig smoothie kolla så god den ser ut att vara!Hallojsan

Nu var det ett tag sedan man skrev igen, har varit mycket i helgen. I fredags var vi nere på kajen och kollade lite på uppträdanden, bland annat Björn rosenström och sådant det var roligt. Jag träffade inte så mycket folk som jag kände där men många personer som halvkänner som är roliga att träffa.

I lördags var det väl typ samma visa igen, jag Bettan, Carro och Sandra var nere på stan och jag blev tagen av polisen. Haha så allvarligt var det faktiskt inte, det kom fram en kille/gubbe som sa att han tyckte att jag skulle hälla ut mitt vin, sedan visade han att han sitt polisleg sen var det bara att hälla ut allt. Jobbigt det där med civilpoliser. 

Igår gjorde jag någonting jag är väldigt stolt över, jag var ute och sprang. Duktigt måste jag säga. Sen idag var jag och hopptränade med Allan, imorgon ska jag ut och springa igen. Det finns fortfarande hopp!

 

RSS 2.0