Fredag

Idag har man jobbat en sväng och varit och smygtittat lite på brännbollen, var sjukt mycket folk överallt. Ikväll blir det grillning hos brorsan sedan drar vi nog ner på stan och ser på lite folk och uppträdande. Det var ju lite billigare idag så man får väl se till att roa sig ikväll så slipper man imorgon.

Jag hoppas att det imorgon kommmer att bli så varmt som vädernissarna säger. Då tror jag att man kanske måste se till att sola lite, kunde ju vara skönt att slippa vara genomskinlig. Nu ska jag sluta svamla om livets oviktigheter och börja göra mig iordning för cykelturen till David, tack och hej.

Inköp

Idag ringde syrran och frågade om jag ville gå på stan en sväng. Jag tackade ja till erbjudantet och cyklade iväg, hade inte tänkt att köpa någonting med min ekonomi men det slutade med ett par jeanstights och ett par nya solglasögon eftersom jag inte kan hitta igen dom gamla. Det var dom billiga smågrejerna, jag hittade även en väska som jag vart tvungen att köpa. Jag har ju ändå tänkt köpa en ny ganska länge nu, men titta så fin den är.






Utmaning!

Jag blev utmanad av Nina!

Rules:
1. Answer the questions on your blog
2. Take away one question you don't like and add a new one
3. Tag 5 other people


1. Which perfume do you use?
Lite olika, tar den som luktar godast för dagen

2. Song of the day?
Lynxraket´n

3. What's for dinner today?
Har ingen aning, har inte hunnit planera så långt idag

4. Today's highlight?

Har inte hänt så mycket idag, klockan är ju så lite

5. What whould you really like to learn?
Flyga skulle vara kul

6. What was the last thing you bought?
Pizza

7. What's your most important goal at the moment?
Överleva dagen

8. What do you think of the person who tagged you?
Hon är lite speciell men jag tycker om henne ändå

10. What's the colour of your eyes?
Blåa

11. Who was the last person you called?
Emmelie

12. If you could be anywhere in the world for the next hours, where would that be?
bandar seri begawan

13. What do you find important with your friends?
Att man kan slappna av med dem och vara sig själv.

14. När gjorde du bort dig senast?
Det var när jag skulle köpa frimärken men bad om ett kvitto

15. Would you like to have kids one day?
Jodå

16. What's your favourite piece in your wardrobe?
Jeanskjortan som jag fick av Nina är mysig

17. What is your hidden talent?
Jadu, jag hittar inte ens igen den själv

18. 3 things that make you smile?
Pinsamheter, Skämt och vackert väder

19. What's your favourite song at the moment?
Jag lyssnar på den jämt i bilen men jag kan inte komma på vad den heter, den är bra iaf.

20. What's your favourite tv-series?
Det finns många men jag måste säga att Lipstick Jungle var riktigt bra

21. What are you wearing at the moment?

Blåa jeans och en grå t-skirt med typ elefantmönster på

22. What's your favourite sweets?
Choklad. Eller colaflaskor i typ gummi

23. Vilket är ditt drömyrke?
Brandman

24. What is the last film you saw?
Step brothers


Jag utmanar Sandra, Emmelie, Eric, nu kommer jag inte på några fler!

Svin och lite annat

Jag satt och läste en platsannons just nyss och så stod det att man skulle ha erfarenhet av svinproduktion. Jag tyckte att det var lite roligt så jag berättade det för Martin. Då sa han, äh det är ju bara att du säger att du ha en pojkvän.

Idag har det inte hänt särskilt mycket. Jobbade till typ tre sedan åkte jag in till ridhuset med Allan, bra med lite träning. Erika har för övrigt fått för sig att jag ska tävla med honom, får väl se hur det blir med det. Känns inte riktigt som tävlingsnerverna sitter där dom ska, var ju ett tag sen nu.

Nina jag gillar ju inte när du utmanar mig på sånt där. Men för en gångs skull ska jag vara rolig och göra den där grejen. Den kommer imorgon, förresten på tal om något annat så tror jag att jag har fått sälja min sängram, ligger ute på blocket men det var en tjej som sa att hon skulle hämta den imorgon. Då får man en lite inkomst i alla fall. Känns bra. Nä dags att se på tv nu, tack o hej!

Långhelg!

Oj nu var det ett tag sen man skrev, desto mer att berätta om. I torsdag så var var vi iväg till ö-vik, paradisbadet och sedan expo-mässa. Väldigt trevligt måste jag säga, dock lite är många blåmärken från vattenrutchkanorna och lite för många trappor att springa i, det var roligare när man var liten men ändå helt ok nu också.

Mässan var typ som nolia men utspridd på lite större område. Jag köpte lite tunnbröd och sen så roade jag och Linnea oss med att åka sån där simulatorgrej. Vi åkte typ bergochdlbana, mycket underhållande. Definitivt värt dom där 50 kr som det kostade.

Resten av dagarna har det varit hästtävling för hela hela slanten. Har tillbringat massor av timmar på hippologum, utomhus, sen har det varit sol, min ansiktsfärg har förbytts, jag är knallröd. Men det är vacker måste jag säga.

Sen måste jag bara berätta om vårt bästa sängköp. Vi fick 21000 kr i rabatt, hör och häpna. En sån där jättesäng, den är 180 bred sen är den jättehög. Den går nästan ända upp till fönsterbrädan, man kan sitta på kanten och dingla med benen. Känns som att jag är jätteliten i en jättestor värld. Jätteroligt tycker jag men jag är ju inte riktigt som alla andra.


Allt möjligt svammel

Ja, då var det långhelg igen. Har just varit och skjutsat Ninas föräldrar till flygplatsen, dom ska ta med min oerhört vackra present som är inslagen med julpapper till Nina. Kom på att det kanske är dags att köpa något annat inslagspapper, när Erika fyllde år så fick hon presenten inslagen i tapeter. Vacker, måste säga jag är riktigt duktig när jag tar fram min kreativa sida. 

Märkte att min bil börja låta väldigt skumt, hoppas bara att den inte går sönder Jag har inte råd med sådana onödiga utgifter just nu. Får väl se hur det går på besiktningen, det är ju snart dags. Bara jag inte får 17 punkter som sist jag besiktigade en bil.

Förresten fick jag godkännande från A-kassan idag, JIPPI! Jag kommer att få pengar men jag måste säga att jag inte alls förstår hur dom räknar ut allt det där, ingenting stämmer. Tur att mamma kommer hem idag så att hon kan hjälpa mig att förstå.

Kanske ska till paradisbadet imorgon, det kan ju bli roligt får se vad Linnea säger, vi han ju inte riktigt prata färdigt idag om hur det blir Men som jag brukar säga. Den som lever får se!


Nötskal

Haha Nina har än en gång bevisat att hon är trög. Tycker att det är jätteroligt när hon lyckas med sina klantigheter. Idag har jag förresten pratat med en mycket skum man, jag ringde honom för att han ska lägga på nya däck på min bil. Först var han bara tyst och hummade lite men när han lix började prata så vart han aldrig tyst. Jag tror för övrigt att han tyckte att jag var dum i huvet eftersom att jag inte kunde åka från jobbet och lämna bilen. Hur hade han d¨å tänkt att jag skulle ta mig tillbaka?

Jobbat idag sedan vart det fiskpinnar till middag.. För övrigt var mina fiskpinnar fyrkantiga, måste ha köpt fel sort. Nu väntar jag på att Bettan ska ringa, vi ska iväg en sväng och träna. Vet inte vad det blir antingen bodypump bodycombat, har aldrig testat det senare alternativet så det kanske blir någonting nytt idag. Förnyelser är alltid bra! 

Soldag!

Första dagen man har kunnat ligga ute i bikini i år. Har nog fått lite färg idag men kan tänka mig att jag kommer att bli lite rödskimrande som vanligt i början av sommare. Måste säga att man blir lycklig av solen och a värmen. Får väl hoppas att det blir fint väger till helgen, nu när det är långhelg och allt.

Idag har jag som sagt solat någon timme sedan har vi varit iväg med Allan till Innertavle, skönt när man kan börja rida ute igen. Kvällen blir nog lugn ska ju upp och jobba imorgon.

Dagen

Idag när jag gick in på min blogg upptäckte jag att jag hade betydligt mycket mer läsare än i vanliga fall, roligt tycker jag. Självklart insåg jag att något var skumt, det har hänt en gång förut och det var när jag fyllde år. Då hade min kära vän Nina länkat till mig och så var fallet även denna gång. Det är en sann vän det där.

Idag har det inte hänt mycket. Har motionerat lite med vilde Allan fast han skötte sig snyggt. Sen blev det grillning i Degernäs med syskonen och Martin, det vart kalasgott. Men nu måste jag berätta om idiottanten som jag ville slå ihjäl idag. Jag var på Obs och skulle handla, sen körde jag runt för att hitta parkering och jag var lite kräsen eftersom jag körde storbilen. Då just när jag hittade en parkeringsplats som passade perfekt och skulle just börja köra in på den kommer en fet tantjävel med sin lilla skitarselbil och slinker in innan jag hinner dit. Jag ville gå ut och skrika på henne men åkte i min ilaska hem och surade istället.  Jag fick alltså inget handlat.

Det var min dag det!


Ledig

Idag är första dagen på ganska länge som jag är ledig, har massor av saker jag har planerat att hinna göra men jag tvivlar på att äns hälften blir gjort. Jag ska i alla fall ta mig krafter till att städa och bära ut allt nedrans skräp som ligger överallt. Har tänkt att jag ska vara klar till lunch så jag måste väl lägga på ett kol nu. Förresten så ska ni få se min vackra blomma som jag har lyckats hålla vid liv, jag fick den ju i april så jag tycker att jag har varit duktig.  Mitt lilla träd har fått frukter också, synd bara att dom smakar skit. Fast nu när jag tänker efter så tror jag att Nina gillade dom.





Ensamlistan!

Jag min syster och min bror har bestämmt oss för att göra en liten tävling. Det går ut på att göra saker som man egentligen inte vill göra ensam. Vi har kommit på några saker, vissa som inte är så hemska och några som är lite värre, vi har just nu obegränsat med tid men vi har nog tänkt att tidsbestämma vissa saker.  Listan ser just nu ut så här.

1. Gå på bio
2. Gå ut och fika på ett fik en fredag eller lördagkväll
3. Gå på krogen
4. Äta finmiddag ute
5. Bowla
6. Spela krocket i parken
7. Spela minigolf
8. Åka utomlands
9. Ligga på stranden
10. Spela bingo

Det var säkert några till punkter som jag har glömt bort men listan kan ju fyllas på allteftersom, våran kreativitet tog slut när vi hade funderat ett tag. Sen finns det såklart vissa regler, men dom bestämmer vi utifrån fall till fall, men man får tex inte äta buffé när man går på finmiddag utan man måste beställa. Måste säga att jag är lite nervös inför vissa av dom där grejerna. Typ gå på bio eller ligga på stranden känns ju inte så farligt, men men man är ju en tävlingsmänniska.

För övrigt så leder David, han var på bio i tisdags, känner att jag snart måste ta tag i detta!


Ansökan!

Min kära vän Nina tyckte att Robinson var något för mig. Så just nu sitter jag och pratar med henne på msn, detta är vad hon har åstadkommit. (hon skriver alltså mitt ansökningsbrev)

Hej herr Robinson!

Jag är en tålig norrlänning som inte ger mig i första taget! Susanne Larsson är mitt namn och det låter kanske lite tråkigt och vardagligt men det speglar verkligen inte min personlighet. Jag är händig och social och älskar utmaningar. Med mina 21 år är jag i perfekt ålder för ett äventyr. Jag har lätt för att anpassa mig och älskar att argumentera.

Vad tror ni?


Mogendans!

Igår vart det en trevlig kväll. Den började med att  jag cylade iväg till Bettan och Carro anlände efter ett tag. Vi grillade och maten blev väldigt smarrig. Kom på idag att vi glömnde äta efterätten men det är väl bettan glad för idag.

Vid elvatiden bestämmnde vi oss för att cykla iväg till stan, vi gick först förbi tc men vakten skickade oss vidare och sa att det var mogedans. Töntigt ord tycker jag, alla som vill dansa för väl göra det mogna som omogna. Vi gick i alla fall vidare på Pipes och sedan på Invito men det visade sig att det var folktomt och det slutade ändå med tc. Måste säga att vi hade det riktigt trevligt, vi sänkte ju i och för sig medelåldern med några år men det kvittar ju!

Idag har det dock varit en tyngre dag, men jag har väl mig själv att skylla. Sitter nu i degernäs och har just sett på robinson funderar på att söka till nästa år. Det kan väl vara en uplevelse, men vi får väl se hur det blir med det. Nu är det dags att åka hem tror jag, ska ju upp och jobba imorgon. Tack och hej!


Gud straffar mig!

Självklar regnade det imorse när jag skulle åka iväg till jobbet. Inte för att jag hade planerat att cykla eftersom jag var duktig och körde ett pass bodypump igår som för övrigt känns idag. Överallt! Men i alla fall så tog jag bilen och körde iväg, tyckte att det kändes lite konstigt men ignorerad det, var ju lite stressad. Vad tror ni händer, självklart fick jag ju punka på biljäveln. Bara för att man är lite lat ibland så behöver man ju inte bli straffad på det viset. Förjävligt säger jag!

Idag har jag för övrigt ätit sushi för första gången i mitt liv och jag måste säga att det var helt okej. Trodde inte alls att jag skulle tycka om det men när man tryckte in lite philadelphia innuti med rökt lax var det nästan en höjdare. Inget jag skulle göra själv hemma men går definitivt att äta vid någon tillställning. Nä dags och sova ska ju upp och jobba imorrn också.

Msnsamtal!

Jag måste säga att det är den bästa saken någon uppfunnit, gratis och allt, det kassa är bara att Nina är så lat så att hon inte orkar köpa en ny mic. Ska bara se till att alla mina andra bortflugna vänner också tycker att denna uppfinning är lika bra och vill använda.

Förresten så måste jag berätta att jag cyklade fram och tillbaka till Degernäs igår. Det var därför jag faktiskt var lat och tog bilen till jobbet idag. Känner att jag typ börjar få skavsår i häcken. Jaja det var nog allt oviktigt som hänt idag, tack och hej leverpastej.   

Ont i halsen!

Kvällen vart trevlig med mycket skratt och diverse skitsnack. Jag, bettan och Carro tänkte att vi skulle ta det fina vädret i akt och åkte iväg och grillade lite på kvällskvisten. Det var KALLT! När vi höll på frysa arslena av oss åkte vi förbi till Carro och spelade poker. Efter ett telefonsamtal med regelfrågor och lite eget påhitt rullade spelet på utmärkt. Efter det passade vi på att mäta våra sångröster i Lips, kan säga att jag har väldigt ont i halsen och bra lät det inte heller, med vad gör man inte för att roa sig själv!

Lite av varje!

Nu har jag inte skrivit på länge, varit lite lat nu när man jobbar hela dagarna. Valborg var i alla fall trevigt, vi var på inflyttningsfest hos Lilja och Carro. Blev bjudna på mycket god middag sedan blev det ju såklart fest och det hela slutade med utgång på Olles. Allt utom det sistnämnda var bra, har aldrigt riktigt gillat olles.

Nu sitter jag ute i Degernäs och gör mest ingenting. Har varit ute med Harry en sväng imorse, gick strålande och det var mycket härligt i det vackra vädret. Sedan har jag funderat på att göra ett ryck och tvätta bilen, igår var jag ju duktig och bytte till sommardäck så en lite vårstädning skulle nog sitta fint. Upptäckte för övrigt att jag är tvungen att köpa två nya sommardäck, utgifterna tar aldrig slut. Men men ska man vara bortskämd och ha en egen bil får man väl skylla sig själv. Nä nu är det dags att göra lite nytta.

Förresten så hittade jag jätteroliga grejer på youtube igår sök Nick Pitera eller kolla den här länken. Massa roliga låtar! 

RSS 2.0