Stockholm

Nu sitter jag i degernäs, ska snart iväg till flygplatsen. Sedan bär det iväg till storstan, med shopping och globen horse show. Blir en trevlig helg med mamma och syrran. Nä nu har jag måste jag göra mig klar. Ciao!

Tråk!

Idag måste jag typ säga att det bara gått utför. Projektarbetet som vi ska pyssla med känns inte särskilt roligt längre vart lite tråkiga saker som skulle göras men det ordnar nog upp sig. Är bara bitter och uttråkad idag men ändå orkar jag inte ta mig för någonting. Nä får väl se vad som händer.

Lotto!

Jag kan tyvärr inte dölja min besvikelse. Jag vet att man ska vara glad att man vinner, men denna gång är det oerhört svårt. Av ca 2000 sådla bilijetter var det en som vann 20 000 kronor den andra vann en ICA-kasse från kvantum. Ni kan ju gissa vad vi vann...  Det är 50/50 lotter jag pratar om, vad är oddsen liksom?

Har just kommit hem från hockeymatchen, Modo - Linköping. Oavgjort om någon undrar. Nä nu ska jag ta en tidig kväll och drömma om vad jag kan få i ica-kassen.

Första spanskalektionen!

Dagen började med att Bengan fick för sig att alla som hade läst spanska någon gång skulle gå i fortsättningsgruppen. Även läraren vi hade tyckte att det var en bra idé. Fick börja med ett lite konstigt test, men jag kunde ju typ veckodagarna, inte så mycket mer. Nu har jag förflyttat mig till nybörjargruppen. JAg har insett att jag inte kan någonting. Jag säger bara en sak fortsättningsgruppen, in my ass! 

Hola!

Imorgon blir det första spanskalektionen, får se hur det går. Idag har jag vart på ett bodypumppass och skolan, mer har jag typ inte att berätta. Jag åt fiskpinnar och potatismos till middag. Nä jag ska sova nu, är trött som fasen.

Foppa!

Helt sjukt vilken kille, jag har ju alltid tyckt att han inte har varit något särskillt men nu när man ser han spela så blir man ju förbluffad. Det är helt uppenbart att han spelar i en helt annan liga. Ja jag är imponerad, mer behöver jag väl inte säga.


Slut på studentlivet!

Skönt, idag fick vi sluta tidigare. Ska passa på och fara och träna nu så slipper man stressa eftersom att vi ska på hockey ikväll. Det är Modo som möte Luleå om ni var nyfiken.

Idag skulle jag ringa till folksam för att teckna en hemförsäkring men det slutade med att jag blev förbannad eftersom att kärringen sa att jag inte var någon student. Nä men om jag inte går på högskola eller universitet så kan du inte teckna en studentförsäkring. Jag försökte förklara att utbildningen var csn-berättigad och att jag får exakt lika mycket pengar som dom som pluggar på universitet men hon sa att det inte fungerar så. Det slutade med att jag vart uppkäfitig och sa att jag skulle ringa ett annat bolag som faktiskt hade försäkringar för ALLA studenter. komma här och diskriminera hur som helst. Det är roligt att jag uppför mig som ett litet barn när jag blir irriterad. 

Nä nu ska jag springa bort ilskan.

Howdie

Idag har jag åstakommit mycket, jag har pluggat en hel del. Mer än vad jag hade tänkt iaf. Jag ska snart hoppa in i duschen eftersom att jag har varit och kört ett pass spinning. Jag fattar inte varför ingen annan blir sådär högröd i ansiktet som jag. Enda förklaringen kan ju bara vara att jag är den enda som tar ut mig ordentligt. Eller kasnke inte. Nä nu ska jag hoppa in i duschen för snart ska jag och Anna ut på äventyr.


Syndens dag

Eftersom att jag låg och samtalade med Bettan igår och det blev lite sent eftersom att jag inte somnade på en gång är jag väldigt trött idag. Sov på tok för länge, vart tvungen att ta bilen till skolan. Nu tvättar jag och sen tycker jag lite synd om mig själv eftersom jag har haft så ont i huvudet hela dagen. Det känns som att det är bihålorna igen och det pallar jag inte. Jag äter lite godis just nu, hoppas att det är den rätta medicinen. Ikväll blir den nog film med brudarna och sen hoppas jag på solsken imorgon, jag tror det är det man behöver i dessa deprimerande årstider.


Snabbis!

Liten snabb uppdatering. I torsdagskväll var jag på comedy night, roligt, upptäkte att en person som jag jobbade med på max hade blivit ståuppare. Fredag, lunch på Swedbank såg känds igen, denna gången var det Wikegård. När ska detta få ett slut? Fredagkväll Lövenhockey, det sög, bästa kommentaren från en kille i slutet av matchen när domarn fipplar med pucken: Men släpp ner puckjäveln så i får fure hem nån jävla gång. Rolig prick det där. Lugn helg, Anna hälsade på och kusinen fyllde år. Så då var jag färdig med uppdateringen.

Idag har man hängt i skolan, sen har jag varit och tränat en sväng. Bodypump blev kvällens aktivitet och jag måste säga att man utvecklas, sakta men säkert. Snart är jag den bodybuilder jag alltid velat vara. Förresten, idag när jag skulle laga mat så skulle jag riva morötter till min köttfärsås. Till min förskräckelse upptänkte jag att jag inte hade något rivjärn, tack och lov hittade jag till slut miniatyren som jag brukar ha till vitlök. Men jag måste säga att det är ett tålamodstest att riva morötter med en sån där liten sak. Det blev bara en morot.


Latarsle

Jag ligger fortfarande i sängen, det är jättehärligt måste jag säga. Inatt när jag låg och sov fick min dator frispel, jag hade glömt att stänga av den tror jag för helt plötsligt lät den massa. Insåg att den höll på att starta upp sedan någon timmer senare säger den något som jag inte förstod i det sovande tillståndet. Brukar ju inte använda den här nu för tiden, men det är kul hittade massa bilder från norge´och sånt.



Tänk om man hade en sån härlig utsikt



Blodbad!

Efter min promenad idag märkte jag att typ hela skon var fylld med blod när jag kom hem, riktigt äckligt. Vet inte hur det gick till men så är det. Tyckte bara lite synd om mig själv och var tvungen att dela med mig.

Kändis!

Nu ska ni få höra, idag när jag tog mig en svängom på stan här i Örnsköldsvik så tittade jag på en kille och tänkte. Han känner jag, självklart gjorde jag inte det eftersom att jag aldrig känner någon här. Men gissa vem det var, det var Rabih från idol. Han gick o bar på en liten unge och jag blev myckte förvånad. Vad har han här och göra men jag är typ 99% säker att det var han, mina vänner såg han också så nu är det bestämnt!

Haha jag känner mig som värsta fjortistjejen som har skrivet ett helt inlägg om detta och jag måste säga att jag reagerade på ett sätt som förvånade även mig. Men men, man får vara fjortistjej när man betraktar en kändis på två meters håll.  

Bodypump!

Efter tre rostmackor och lite godis mår jag bra igen. Har just varit iväg och kört lite bodypump, jag kämpar ju på med mitt så kallade nya liv. Vart bara träning en gång förra veckan men ett ordentlig ridpass på lördagen. Nu ett riktigt pass idag och än är det bara måndag så förutsättningarna finns.

Jag känner att jag inte riktigt är jätteduktigt på att skriva kontinuerligt är i bloggen och jag vill säga att jag ska bättra mig, men det har jag gjort så många gånger förr. Det är helt enkelt så att alla ni som läser min blogg får vänja er, det är kanske det som är charmen. Gonatt på er alla i cyberspace!

Impulstripp

Oj vilken dag, har typ hunnit med hur mycket som helst. Bröjade med skolan och grupparbete som vanligt. Var väl klar kring lunch, självklart fick jag och Anna för oss att vi ville till Ikea. Som sådan impulsmänniska som jag är i hennes sällskap så tog vi en lite roadtrip till sundsvall. Mycket trevligt även om ekonomin inte riktigt tillåter sådana idéer. Slut på det nu men jag måste säga att vi hade det riktigt trevligt. Det jag kan säga nu är att vi inte hade riktigt lika trevligt när vi skulle montera ihop skiten. Jag tycker att Ikeas möbler brukar gå bra men inte den här gången. Men efter lite slit och svett sitter nu allt som det ska, hoppas jag i alla fall. Tur att man har hjälpsamma vänner! Nä nu är det dags att sova lite.


Cykeltur?

Nu så är man hemma efter en stressig dag. Var med Kajsa och Camilla efter skolan idag, Camilla skulle rida. Jag kan säga att jag är riktigt imponerad. Hon var en stjärna i sadeln, hade bara lite problem med takten emellanåt. Sen var det bara hem och vända, ännu mer hästar. Jag kom ju på att det var trav här i övik så jag for iväg och träffade Linnea, hon kom fyra. Mycket duktig hon med. 

Imorse när jag skulle cyckla till skolan så gick det åt helevete kan man säga. Min sadel på cykeln har ju varit skyhög men jag har inte orkat att sänka den och det fick jag ju äta upp idag. När jag först skulle starta så fastnade min dataväska under sadeln så det slutar med att hela cykeln välter och det flyger grejer överallt. När jag tålmodigt plockat upp alla grejer och ska göra ett nytt försök så drar jag väskan framför mig istället så att jag kommer upp på sadeln. Det gick ju strålande ända tills jag inser att jag inte kan styra med väskan frammåt och far rakt in i en husvägg. Till saken hör att det i en bil suttit en kille och sett hela händelseförloppet, jag slängde en blick ditåt och såg att han typ låg dubbelvikt i sätet. Lite pinsamt, men jag gjorde nog hans dag roligare.

Sadeln är nu sänkt! 

Matglad

Grupparbete hela dagen, riktigt skönt. Slutade lite tidagare och tog en svängom på stan. Annars har det inte hänt mycket. Jag har lite träningsvärk idag men inte så jävligt som jag trodde att det skulle bli. Just nu har jag just tryckt i mig värsta middagen någonsin, det känns som att jag håller på att sprängas. Tror därför att jag ska vara överdrivet hurtig och gå ut och gå en sväng. Jag antar att jag skulle må bättre efteråt.

Ikväll blir det spelkväll med gänget, med mitt härliga tävlingshumör så lär jag ju inte ha några vänner kvar efter denna kväll så jag får passa på att ha roligt. Nä jag ska hålla mig i skinnet, inte bli för överdriven, haha nä dags att ladda för prommis i stormen.

Nöjd!

Idag är början på mitt nya liv, undra hur många gånger man har sagt det? Nä men jag ska försöka komma igång med tränandet annars kommer jag ju att bli skitfet nu när jag slutat snusa. Man ersätter ett begär med ett annat, godis mest chocklad har tagit över mitt liv.

Idag på vägen hit berättade Anna att hennes pojkvän sagt att hon hade blivit elak sedan hon flyttade till Ö-vik. Självklart så skylldee hon allt på mig men jag kan nog inte säga emot. Jag kan bara säga att jag älskar min påverkan på folk.

Nä snart blir det Bodypump, nu ska jag börja ladda.

RSS 2.0