Utvärdering

Jaha då hade man varit på tjejkväll på stan i Övik också. Vi vart tvungen att ta en lite sväng på Olles, inte alltför kul, bara massa fotboll. Jag har kommit fram till att jag på senare tider har börjat hata fotboll. Så jädra tråkigt spel, hockey det är annat.

Nu kom jag ifrån ämnet men även om jag inte har allt för mycket pengar just nu så vart jag tvungen att köpa lite grejer idag, men jag tror att det allt som allt blev typ 200. Det är ju inte hela världen, eller hur? Ni skulle ha fått se bilder men jag orkar inte lägga upp några, är trött nu. Jag måste sova. Gonatt på er!

Tjejkväll!

Tjabba! Nu måste jag fatta mig kort, ska vara på torget om 9 min för att vara exakt. Ikväll blir det en sväng på saneftersom att det är tjejkväll och extrapriser. Jag själv hoppas på gratisgrejer. Jag tycker om gratisgrejer som jag brukar, säga gratis är gott.

Idag började vi med grupparbete i skolan, annars har det varit en vanlig dag med Ingemar. Efter skolan tog vi en sväng förbi UH ett lite fik. Jag drack afternoon the, lite töntigt om jag sälv får säga det. Men det var trevligt med massa tjejer från klassen. Nä nu måste jag springa. Tack o hej!

Morgonstund i sängen

Godmorgon! Ligger i sängen och försöker att vakna till. Jag har börjat se på Vakna me the voice på mornarna, jag har sagt att det är skit i flera veckor men nu börjar jag typ gilla det. Konstigt hur det kan bli det där. Jag har persiennerna ner men jag ser att solen lyser igenom och då blir det ju automatiskt lättare att stiga upp. 7 grader är det också så det blir nog en frisk morgon. Men nu måste jag stiga upp och hoppa in i duschen, har inte tänkt komma försent idag.

Varning, varning!

Haha jag gillar min dator. Den pratar så roligt med mig. Jag skulle försöka mig på att göra en grej på den idag. Helt plötsligt börjar han att prata med mig. "Attention you got a infection on your computer" eller något i den stilen.  Nu har jag i alla fall lärt mig en läxa kommer inte att försöka mig på det igen. Han säger alltid sådana skojiga saker när man minst anar det. Ett glädjeämne i vardagen helt enkelt. Tack o hej!

Väderkoll!

Det var värsta islagret på bilen imorse, fy fan nu är hösten här på riktigt. Nu blir det mörkt och man blir deprimerad. Det man ser fram emot nu är ju förståss snön men det lär ju dröja innan den kommer, jag skulle tippa på januari så ligger det kvar till typ maj när man verkligen inte vill ha den längre. Jag är positiv idag känner jag.

Ikväll blir det idol men Martina och Anna och för att fortsätta i min negariva anda så tycker jag att dom flesta suger. Igår var det då ingen som utmärkte sig, ingen kan ju stå på scen, det kanske var någonting dom skulle tänkt på innan dom ställde upp. Nä nu ska jag koppla in min nya termometer så jag kan se hur kallt det är när jag ska till skolan. Hoppas att den funkar bara annars kommer mitt humör att stupa.


Modo - Frölunda

Jaha nu har man varit på hockey i Örnsköldsvik också. Foppa spelade ju så det var lite spännande, efter sex sju minuter fick han ju in ett mål och efter det var det kört. Riktigt tråkig match där det inte hände så mycket. Men det blir nog någon till match kanske. Det roligaste var nästan att ha med sig Martina eftersom hon är göteborgare och var skitsur eftersom klacken skrek att dom bara kan rensa fisk och att dom hatade dom. Nä nu blir det idol.

Bra att ha!

Dagen började med föreläsning. Det var vd:n för Astrid Lindgrens värld som höll i föredraget. Jag måste säga att han verkade vara riktigt duktig på det han gjorde. Han berättade mest om hur han hade fått igenom förändringar och sånt. Det jag blev mest imponerad över var att han lyckats övertala pepsi att det inte fick ha deras logga någonstans och ändå sålde de deras produkter. Hans personalsyn var att alla ska trivas och ha roligt på jobbet och det verkade som han hade lyckats med det. Efter det här så skulle jag säga att jag mycket väl kan tänka mig att ha honom som chef.

Blev en snabblunch på Wanes och sedan begav vi oss till skolan för att få våra datorer. Mycket spännande, vi fick till och med varsin ryggsäck, inte alltför snygg men jag skulle tro att det är praktisk. Avgör själva!Nä nu är det snart dags att bege sig ner i tvättstugan och sen en snabbdusch. Ikväll blir det hockey för hela slanten. Modo spelar ju sin första hemmamatch för säsongen. Adios!


Idol!

Jag har just sett på idol och jag måste säga att jag blir riktigt förvånad över hur många helkassa personer det fortfarande finns kvar. Jag förstår inte hur man kan söka till idol om man inte pallar att stå på scen.  Det är väl en sak att man glömmer texten men då är det ju bara att nynna eller något. Visse personer bara står och kollar ner i golvet eller tittar i taket. Många hade ju inte ens en susning hur man sjunger tillsammans, ville inte sammarbeta och bara glänsa själv och hur gick det?

Nu har jag fått vädra mina åsikter, det känns bättre nu. Tack!

Förlåt

Jag ska börja att be om ursäkt, jag har inte kommit in i bloggens värld ännu och uppenbarligen inte lärt mig reglerna. Igår skrev jag att jag sett till att min vän Bettan hade skaffat en blogg och jag glömnde att länka som man ska göra. Därför ber jag om ursäkt Bettan.

Idag har jag varit i en annan värld mest hela dagen. Vi har haft en kurs som heter Open buisness och av någon anledning tyckte jag att det var roligare att titta i pärmar och fantisera. Ska jag vara ärlig så vet jag inte alls vad som har sagts idag men jag tror att det kvittar. Ingen höjdarkurs men jag har haft rätt så roligt ändå, det roligaste var nog när jag tappade ner vatteflaskan så det blötte ner hela Anna. Hon sa att hon skulle hänas så nu är jag faktiskt lite nervös.

Ikväll så måste jag släpa mig iväg till gymmet och röra på fläsket, men det blir nog roligt när man lix kommit sig dit. Tach för mig!

Makt!

Jag måste säga att jag känner mig maktfull idag. Jag har tjatat på Bettan att hon ska skaffa en blogg eftersom hon är i Rom och jag vill vete vad hon pysslar med. Hon har tidigare bara skrivit på resedagboken men idag meddelade hon att hon skaffat sin blogg. Vilken övertalningsförmåga.

Idag övertalade jag även mig själv att det var ok att köpa ett par nya skor. Det slutade med att jag tog med mig Martina och Anna ut till Arnäsvall köpcenter där skokanonen är belägen och nu har jag mina nya skor. Nu får jag inte innhandla några skor på ett bra tag framöver.


Dagligt svammel

Måndag igen. Hade en riktigt trevlig helg med födelsedagsfika eftersom att Martin fyllde år i onsdags om jag inte sa det. Det känns som att helgen har varit fullsmockad, har hunnit varit på Skandic och käkat go´middag varit ute på krogen en sväng och även varit och sett på bio. Vi såg på Flickan som lekte med elden, den var hyffsad om jag uttrycker mig lite slarvigt. Helt ok men inget särskilt.

Idag har vi börjat med open business var en flummig dag som slutade med att vi skulle starta extrem sport os. Typ att man kör slalom med cross och sådant skoj. Jättekonstigt blev det tror inte att jag lärt mig alltför mycket men jag had i alla fall roligt.

Jag har tänkt på en sak. Jag åt en jättegod middag med lövbiff, ris och färska champinjoner. Jag rörde ned lite grädde och kryddor och sånt men när man sedan lägger ner det i matlådan till imorgon ser det ut som något äckligt man har tagit från grishinken. Titta bara!Efterrätten var desto godare!


Överraskning!

Idag när jag kom hem till Umeå hade jag fått ett litet vykort. När jag vände på det så jag att det var fån Bettan, jätteroligt. Det är inte varje dag man får hälsningar från Rom, det har faktiskt aldrig hänt mig förut.

Efter att jag läst det spännande kortet så ville mjag själv dela ut lite spänning så jag gav Martin hans paket. Det ena var inslaget i en papperspåse, kreativt tycker jag. Han fick en T-shirt och en flaska med något jag tror att jag gillar. Hoppas att han blev glad, imorgon får han ju en annan present också.

Idag på skolan hade vi jätteroliga övningar. Vi skrev lappar till varandra. Ni vet skriv 3 egenskaper om den här personen och skicka vidare så att hela klassen till slut har skrivit. Jag var tydligen rolig, lite tyst ibland. Jag hade härlig dialekt och trevlig norrlänning men det mest återkommande ordet var lungn, även jordnära förekom. Jag tycker det var ganska bra recension om man kan säga så. Tack och Hej!


Stenrik!

Jipppie, jag har fått pengar idag. Det tog ett tag men nu har CSN äntligen tagit sitt förnuft till fånga och betalat ut mina pengar. Bättre sent än aldrig som jag brukar säga. Man kan nästan säga att jag badar i pengar, haha inte riktigt.

Gårdagen var trevlig, bättre undervisning och bowling och tacos efter på kvällskvisten. Jag och Anna fick för oss att vi skulle gå ut en sväng och efter lite tveksamheter följde Emma Ida och Emil med. Var trevligt det med, vi hängde på nått som heter Public tror jag.

Memoarer

Idag har varit en lång dag och än är den inte slut. Men jag tror definitivt att kvällen blir roligare än dagen. Ikväll blir det godis och Idol med Anna och Martina.

Har precis försökt få Nina att underhålla mig med sin låt men det gick åt H-vetet, hon är tjurig när hon har bestämnt sig. Jag erbjöd mig till och med att sjunga för henne men det hjälpte inte, kanske skulle sagt att jag inte skulle sjunga för henne. Ska testa det nästa gång. Ett annat alternativ är att bli värsta bra datahackern men det lär ta tid och så nyfiken känner jag nog att jag inte är.

Imorgon är det Martins födelsedag, synd jag inte är hemma men han får lix vänta tills på lördag. Då kanske jag får använda mina bakningsskills, hoppas inte. Nä nu ska jag springa iväg på konsum. Tack o hej!

Önskningar

Idag har jag hållit tal, det gick hyffsat men jag fegade ur eftersom att jag inte viste på vilken nivå humorn ligger på i våran klass. Sen vart jag så nervös så jag vågade inte, nu i efterhand så ångrar jag men så är livet. Jag hade tänkt inleda med ett asgarv men jag backade ut ca 2 sekunder innan jag skulle redovisa.

Har hunnit varit och tränat en sväng och pratat med Nina. Vi bestämnde typ att vi skulle åka förbi på Ikea en sväng och jag gick självklart in på hemsidan och kollade vad jag ville ha. Jag vill åka imorgon men hon flyttar ju inte än. Här är några saker av det jag vill ha.

                 

Motion

Idag har jag rört på fläsket. Var på ett bodyjampass, för er som inte vet vad det är så är det typ olika dansstilar till musik. Väldigt bra och rolig träningsform. Efter träningspasset for vi hem till mig och skrattade åt idol. Riktigt roligt nu med uttagningarna.

Imorgon drar vi iväg till Gullviks havsbad för att höra på 2:ornas redovisningar sedan lär det väl vara något annat ståhej också. Nä nu måste jag gå och lägga mig så att jag får min skönhetsömn. Det skulle bara vara skönt om grannarna slutar sjunga Spicegirls låtar. Gonatt


Livets funderingar

Jag har insett en sak. Hur duktig du än är på en sak så måste man alltid underhålla det. Även om jag kanske aldrig har varit en stjärna på att hålla tal och prata inför folk så var det ändå inte jobbigt i gymnasiet eftersom att man gjorde det så pass ofta. Nu är det ju inte alltför länge sedan jag tog studenten men det känns som en evighet. Nu är det bara att börja om från början och träna. Men så är väl livet.

Jag är irriterad eftersom jag glömnde kameran hemma i Umeå, hade ju tänkt vara duktig och lägga ut lite bilder så det blir lite roligare. Men jag säger det än en gång, sånt är livet. Kändes som att detta var ett dystert inlägg men jag är glädjens stig så tro ingt annat! Tack o hej

Sallad och brandvarnare

Nu har jag just ätit en smakig middag. Jag vart lite sugen på sallad och tänkte att det var nyttigt och bra. Det hade nog vart nyttigt om jag inte gjorde en jättegod dressing som jag var rätt så generös med. Men tanken var god och jag är lycklig och mätt. Det är ju huvudsaken.

Men under middagslagningen hände en mycket märklig sak. Brandvarnaren gick igång och jag sprang runt här lite lätt panikslagen, öppnade fönster och dörrar för att vädra. Under all förvirring stannar jag upp och tänker, jag lagar ju sallad. Vet inte vad han fick för sig men nu är han tyst i alla fall.

Jag har även hunnit med att irra runt här i trakterna för att hitta Rusta, ÖB och jysk. Jag hittade till slut affärerna men inte det jag skulle ha men nu vet jag hur man tar sig dit i alla fall. Nä nu ska jag snart iväg till Step in för en genomgång. Hare bra!


Hemma igen!

Jaha då var man hemma i Umeå igen. Jag måste säga att det är skönt att det inte är så långt. Idag hade jag dessutom en mycket trevlig medresenär med mig. Det gjorde resan betydligt "kortare". Sitter ute i Degernäs och tittar på lilla Rico, typ världens sötaste hund. Jag ska visa några bilder på honom när jag har fotat honom.

Helgen blir nog ganska lugn, hade tänkt gå på bio ikväll men det blev nerlagt. Imorgon ska jag vara vetrinärassistent på hopptävlingarna men annars inget planerat. Nä nu ska jag se till att dom där jönsarna i soffan slutar att se på arselfotboll och gör något roligt med mig istället. Tack och hej!

Träningsvärk!

Helt sjukt vad jag har ont i benen idag, några blåsor på både händer och fötter. Tycker lite synd om mig själ men jag måste säga att det var värt det. Igår var vi på busstur med klassen. Vi började med att åka upp till höga kusten bron (vet inte vad den heter) sedan blev det en guidad tur genom småbyarna. Trippen avslutades med klättring på Skuleberget, därav träningsvärk och blåsor. Men det var riktigt trevligt.

På kvällen hängde jag med på en liten krogrunda. Vi besökte tre av Öviks krogar, eller kanske alla Öviks krogar. Jag har i alla fall inte sett någon mer. Nu ska jag på universitetet eller nått för att bli hälsad välkommen. Mycket sånt där men det är väl bara den här veckan skulle jag tro. Nä nu är det dags att spurta vidare. Adjö

Volleyboll och grillkorv!

Jag tog mig i kragen och gick ner till volleybollplanen, duktigt tyckte jag. Jag kan väl inte påstå att jag är särskilt bra på volleyboll men det var trevligt ändå. Jag tärffade några i min klass och var lite social med dom.

Jag har upptäckt att jag har lite märkliga egenskaper eller vad man nu ska kalla det, men det orkar jag inte ta upp nu. Jag är riktigt trött och imorgon är en ny dag! Tack och hej

Svammel

Andra dagen i skolan är avklarad, hade min muntliga presentation om mig själv och det gick hyffsat. Jag var lite nervös och pratade lite skumt men det var inte jättehemskt. Man kommer nog in i det med lite trevligt. Jag måste nog ändå säga att det var en ganska bra övning. Man fick veta lite mer om allt folk och så upptäckte jag massa andra som gick i min klass som jag inte sett förut.

Ikväll tror jag att jag kanske ska vara social och gå ner till volleybollplanen, studentgrejset anordnar korvgrillning, volleyboll och kubb. Kan ju vara trevligt, kan ju vara jättetråkigt men då är det ju bara att gå hem. Ja vi får se hur jag gör.

Jaja nu ska jag nog fara och titta till min bil så att den inte har fått massa böter och sådant.

RSS 2.0