Fullt upp!

Blev en stressig dag. Har jobbat ett par timmar på förmiddagen, började vid sex imorse. Tänkte att jag skulle hinna sova några timmar innan jag far ut till stugan men det tvivlar jag på att jag gör. Ska handla mat, åka iväg på systemet, sen tänkte jag äta lite  korv med Robban Aschberg och Fylking. Vi får väl se hur det blir med det.

Ikväll blir det valborgsfirande för hela slanten. Tänkte förska ta med mig kameran för en gångs skull så vi får väl se om det blir några vackra bilder. Synd bara att det regnar, bättre det än snö. Imorse när jag kom ut till bilen var hela framrutan täckt av snö. Nu har jag svamlat på för mycket. Ska ta mig i kragen och försöka packa ner lite grejer nu.

Matt!

Nu sitter jag och slappar i soffan och väntar på att Carro sa komma förbi. Jag är aningens irriterad och lite trött, irriterad för att de bara visar skit på tv, trött för att man blir det efter 13 timmar på praktiken. Måste nog se till att lägga mig tidigt ikväll om jag ska ta mig upp 5 imorgon igen. Men det har varit en bra dag idag, jag har lärt mig en hel del nya grejer.

Imorgon är det ju valborg också, det är lite därför Carro ska komma förbi så att vi kan planera. Ska bli skönt att bada lite badtunna och basta. Nä nu kommer Carro så nu ska jag försöka vara lite social. Hejdå med er!


Hej igen!

Nu hade jag tänkt att jag skulle försöka vara duktig och börja blogga lite igen. Har just ätit middag och när jag la mig på soffan tänkte jag att jag skulle försöka skriva ett inlägg med hjälp av mobilen. Jag köpte ju en ny mobil i söndags så nu försöker jag använda den till allt men jag kan säga att blogga med den gick åt skogen. Eller det gick till en början hyffsat men så fort man skrev en bokstav fel gick det inte att sudda. Mycket irriterande, jag får nog ta och ringa min kära bror så att han kan förklara för mig.

Annars rullar livet på som vanligt. Flyttat hem till Umeå igen för någon månad sedan och praktiserar för fulla muggar. Kanake ska jag lägga ut en bild på min vackra mobil också.


Jag börjar om!

Min vän Nina har fotat och designat!

RSS 2.0