Som förr

Idag har jag varit och byggt lite Vidvinklar igen. Var mer än ett år sedan sist men ändå minns man. Vad jag inte minns är att det är tungt att jobba inom industrin, det är framförallt jobbigt att stå en hel dag och då var jag inte ens där en hel dag. Om ni inte redan förstått det har jag varit och gjort lite av det jag jobbade med innan jag började plugga. Ska dit på torsdag igen och jobba några timmar. Bra att få in lite pengar innan sommaren.

Igår var jag ledig och jag han med massa, jag var bland annat med syrran och åt lunch och gjorde studiebesök på mammas jobb, där jag idag var och jobbade. Var och köpte ben med Bettan och så sprang vi självklart in en sväng på skokanonen. imorgon jobbar jag heldag men hoppas att jag kanske hinner träffa Anna en snabbis eftersom hon lix är i Umeå.

Lite av nyttigheterna jag gjorde igår, använde mobilkameran därav kvaliteten på bilderan. 


Klantig?

Igår på praktiken var det charter till Turkland. Det var fullt med folk och väldigt stressigt. Fick till och med skicka iväg mamma och pappa på semester. Sen så lyckades jag ju med något speciellt. Jag checkade in fel personer utan att märka det, blev lite pinsamt när de "rätta" personerna dök upp och dom redan var incheckade. Man kan säga att jag ställde till med lite extrajobb men det ordnade upp sig till sist. Hoppas att de inte blev alltför arga.

Idag ska jag nog iväg och pyssla om min stackars vän med hjärnskakning och blödning i tummen. Eller pyssla om är väl kanske inte något för mig men man kan ju försöka vara lite snäll och lite sällskaplig. Får se när hon vaknar upp om hon vill ha mitt sällskap.

Förresten tack Nina för att du fixar, skönt att inte behöva lära sig själv.

RSS 2.0