Telefonsamtal

Nu har vi flyttat från lägenheten, städat ur den och gjort allt klart, nu väntar jag bara på att få flytta in i huset. Just nu bor vi hos mamma och pappa kommer ju att göra det till den första november. Jag kommer sägert att bo här ett tag till eftersom Martin är i Strömsund och jobbar, det känns ju tråkigt att flytta in alla grejerna ensam.

Idag har vi i alla fall ringt massa människor om allt möjligt, försäkringar, elavtal telefoner ja det är mycket som ska göras men jag tror att allt är klart. Nu funderar jag på att vara duktig och gå ut i stallet och göra lite nytta. Ska ju iväg och jobba ikväll också, måste bara dela meed mig av att mitt H på tangentbordet på den här datorn inte funkar om man inte bankar in det, hemskt irriterande. Nä nu dags att ringa ett samtal till.  

Första snön!

Idag har jag en massa som jag borde göra, plugga till tentan som är imorgon, byta vinterdäck på bilen så jag tar mig till tentan som är imorgon. Borde kanske också packa lite mer men nu har vi vi uppe i 27 kartonger, jag tycker synd om de stackarna som behöver hjälpa till att flytta och Nina du kommer att behöva hjälpa till. Tur man inte kommer att behöva packa upp allt på en gång, får ta en paus på två veckor.

Just det idag ska jag även jobba och försöka hinna förbi en sväng till Morfar eftersom han fyller år idag. Men om det inte blir någon försening så slutar jag 19.30 så jag borde hinna. Men om jag ska hinna med allt detta vilket jag inte kommer att göra är det nog dags att hoppa in i duschen nu.

Om ni inte har uppmärksammat det idag så snöar det som bara den. Vart tvungen att ta en bild på det härliga fenomenet. Orkade dock inte gå ut så att det skulle bli en fin bild men ändå. 


 

Packning!

Titta så fin våran lägenhet är just nu

Det börjar till att bli lite trångt i vardagsrummet nu, har packat 19 kartonger nu och nog blir det några till innan vi är färdig.

Idag har jag faktiskt varit duktig och tvättat på morgonkvisten, det gick bra även fast någon snott våran bokningscylinder. Jag tycket att jag var riktigt fyndig när jag satte in en lapp på tiden jag ville ha, sedan läste jag att lappar ej godtogs som bokning. Trodde att jag var typ den enda smarta som kunde komma på något sådant men det visade sig att så inte var fallet.

Nä nu återgår jag till pluggandet igen, hejohå

Go´kväll!

Sitter i degernäs och har just gått igenom mitt engelskatal som jag ska hålla på fredag. Får väl se hur det går men jag hoppas på det bästa. Det ska vara 15 minuter så jag vart tvungen att lägga in en filmsnutt bara för att dryga ut tiden.

Har varit i skolan idag och gått en ABC-kurs så nu känner jag att jag kan det här med hjärt- och lungräddning, vi får väl hålla tummarna att det är någonting som jag aldrig kommer att behöva utföra. Nu blir det nog att åka hem och kanske se på Grey´s anatomy, såg att det skulle börja idag. Igår kväll vart det ju desperate, cougar town och nån ny serie som jag inte minns vad den hette, inte heller var den särskillt bra heller.

Just det jag glömnde, jag fick praktikplatsen ordnad igår kväll. Känns riktigt bra måste jag säga, en sten som lyftes från mina axlar. Men efter måndag är båda engelskaredovisningarna gjorda och på fredag är tentan i ekonomi också gjord, då är det bara starta egetgrejen som ska redovisas. Efter det kanske jag får tillbaka mitt sociala liv, efter flytten och packningen och städningen förståss. Hehe, nä nu ska jag göra något roligt istället.  

Godmorgon!

Jag har lite dåligt samvete eftersomjag typ just steg upp. Jag hade ställt klockan på 09.00 och sedan snoosade jag i typ 20 minuter, när jag äntligen typ vaknat till liv slog jag på tv:n. Smallville, såklart var jag ju tvungen att ligga kvar i sängen och se hela avsnittet. Men jag måste ju säga att det var riktigt spännande. Nu när jag lix svammlar om tv:n så måste jag berätta att jag såg The guardian igår, riktigt bra film.

Jag var ju med Nina och Bettan häromdan och vi kollade ju på lite bilder. Tyckte att det var roligt så jag måste ju visa vad vi höll på med när vi var små. Jag är typ tre dagar efter mina vänner att publicera men ändå. Kolla in våran makeover.

 

En månad sedan..

Nu var det en månad sedan jag skrev, det sorgligaste är väl att jag kan påstå att det inte hänt så jättemycket under denna månad. Inte så mycket, värt att nämna i alla fall. Har varit hemskt osocial på grund av allt pluggande. Haft en hel del i skolan i stort sett från första dagen. Men man får väl se på det positivt, man lär sig ju något.

Idag har jag varit på hockey, måste ju säga att det är roligt att gå nu igen. Dom vinner ju! Försöker ta tag i min träning nu igen så jag körde ett pass bodypump igår och jag kan lova att det känns idag, kan knappt köra bil. Bara att växla var en riktig pers.  

Jo förresten vi har ju köpt hus. Hur kunde jag glömma en sådan viktig detalj, inflyttning 1:a november ser fram emot det, nu är det bara en massa tråkigt packande och ännu tråkigare städning. Men man gör det ju ett mål i siktet vilket underättar.

Nu blir det lite slappande och tvtittande, kanske jag skriver inom en månad nästa gång.


RSS 2.0