Vart & Vad?

Försökte tidsinställa detta inlägg men det gick åt skogen, låtsas att det är igår bara...

Martin ser på hockey nu så jag roar mig med en liten lek. Vi börjar med Vart?

Vi tog bilen hit. I lägenheten/stugan som vi bor finns en gammeldags tavla med ordspråk, jag tror ni vet vad jag menar, texten på tavlan lyder som följer: I jämtland är "artut" att vara, Fagert om sommaren då öringen hugger och hjortronen locka. Roligt om vintern på skidorna glida i milsvida fjäll. Det var Vart?

Nu kommer vi till vad vi ska göra imorgon, den ledtråden tänkte jag illustrera med en liten bild. Frågan är alltså Vad?Borde inte vara alltför svårt eftersom de flesta som läser denna blogg troligen redan vet om vart jag är. Nä nu har ni också nått att göra. Jag ska läsa min spännande bok. Adjöss! 

Plantor

Jag hade ju lovat bilder på mina fina planter så nu tänkte jag att det är dags att visa upp dem. Som den nörd jag är har jag tänkt att fota dem varje vecka för att se förändringen. Tyvärr blir det bara två bilder eftersom fröna inte varit i jorden längre än så.

Detta är kvällen efter planteringen: (kanske inte så fina bilder)Detta är vecka nummer ett: (på söndag har det gått två veckor då kommer fortsättningen om dom inte dött. Jag brukar ju vanligtvis inte hålla växter vid liv och just i detta nu ligger ansvaret på min moder eftersom  jag inte är på plats)  Jag är rättså nöjd, får väl se vad jag ska göra med alla. Trodde inte jag skulle få liv i någon hittills har det ju gått bra bortsett från dom stackars paprikorna.

Nä nu ska jag göra något viktigare tror jag.

Trädgårdsfix

Oh vad roligt det är med ett hus med en stor tomt. Idag har vi krattat 2/3 av våran gräsmatta, inte mycket kvar nu. På beordran av min kära vän Nina som valt att för tillfället bosätta sig i Tyskland så bloggar jag igen. Eftersom jag är hennes största inspirationskälla här i livet väljer jag att dela med mig av mina ord till henne och även alla andra nyfikna läsare.

Som den trädgårdsmästare jag är har jag ju även planterat lite tomater, gurkor och paprika av olika slag. Ni får snart se bilder på dom små liven.


RSS 2.0