Telefonsamtal

Nu har vi flyttat från lägenheten, städat ur den och gjort allt klart, nu väntar jag bara på att få flytta in i huset. Just nu bor vi hos mamma och pappa kommer ju att göra det till den första november. Jag kommer sägert att bo här ett tag till eftersom Martin är i Strömsund och jobbar, det känns ju tråkigt att flytta in alla grejerna ensam.

Idag har vi i alla fall ringt massa människor om allt möjligt, försäkringar, elavtal telefoner ja det är mycket som ska göras men jag tror att allt är klart. Nu funderar jag på att vara duktig och gå ut i stallet och göra lite nytta. Ska ju iväg och jobba ikväll också, måste bara dela meed mig av att mitt H på tangentbordet på den här datorn inte funkar om man inte bankar in det, hemskt irriterande. Nä nu dags att ringa ett samtal till.  

Kommentarer
Postat av: carro

Helluu :P Du kan alltid slå mig en pling om du vill ha hjälp med att flytta in alla grejer i huset :P

2010-10-25 @ 12:27:20
URL: http://thorenarn.blogg.se/
Postat av: Bettan

när kommer bilder på huset??

2010-10-31 @ 12:06:00
URL: http://elisabethlundell.blogg.se/
Postat av: chGrinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

2010-12-16 @ 23:00:26
URL: http://www.grinders.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0